Hyndebokse til det lunefulde danske sommervejr

admin Uncategorized

Når sommeren har været så fantastisk som der har i sommer, har det automatisk betydet flere arrangementer ude i haven, gæster på besøg og generelt mere ophold i haven. Det har derfor været fantastisk at have mine nye hyndebokse som jeg har købt hos havemøbelshoppen. De er super rummelige og perfekte til at gemme hynder, tæpper, kul, og voksdugen væk, når man ikke længere skal bruge det. Og omvendt er det super nemt at hive frem når der kommer gæster og på ingen tid er der hynder i havemøbelsættet lige klar til at sætte sig til rette i. Som beskrevet bruger jeg også min hyndeboks til at opbevare kul. Det er jo lige ved siden af terrassen at grillen står så hvorfor ikke også have kul og tændbriketter lige ved hånden. Mine hyndebokse er vandtætte og helt perfekte til at holde hynderne og kullene tørre indtil de skal bruges.

Stor hyndeboks i træ

Jeg har købt en stor hyndebokse, så den har mange muligheder til at fylde med objekter der bruges på terrassen og omkring. Det er en vandtæt hyndeboks, som jeg har anskaffet mig og jeg tror det er en god idé, taget det gennemsnitslige danske sommervejr i betragtning. Der kan jo hurtigt komme en byge, så det er godt at få tingene i tørvejr.

Hvis du leder efter hyndeboks tilbud så er Havemøbelshoppen et rigtig godt sted at starte, da de altid har en lang række eksempelvis havemøbelsæt og hyndebokse og hyndeboks på tilbud.

Hyndebokse til alt dit grej

stol og hyndeboks

Jeg har som sagt 2 hyndebokse på terrassen og jeg har dem fyldt med ting der kan tænkes skulle bruges på terrassen. Udover de ting som hynder, kul, tæpper og voksdugen. Er det også smart at have olielampen og olie stående i hyndeboksen når det alligevel er på terrassen at det skal bruges. Så nytter det ikke noget at have stående inde i huset eller i skuret omme på den anden side af huset. Nej, så foretrækker jeg at have tingene ved hånden. På den måde er det også muligt at være mere nærværende med sine gæster.

You May Also Like..

Take away i Roskilde, der smager fremragende

Som for de fleste andre sker det af og til, og i perioder ret ofte at jeg ikke orker at […]

valentino taske valentino sko

Med min Valentino taske og sko bliver dagen altid god

Jeg har altid været lidt af en tryghedsnarkoman. Og det er uanset hvilket emne, vi taler om. Alle andre rejser […]

Forårsrengøring

Det er meget normalt at man om foråret begynder at tænke på rengøring, da vinteren ofte er for kold til […]