Med min Valentino taske og sko bliver dagen altid god

valentino taske valentino sko

admin Uncategorized

Jeg har altid været lidt af en tryghedsnarkoman. Og det er uanset hvilket emne, vi taler om. Alle andre rejser verden rundt mellem uddannelse og job, og alle andre ændrer tøjsstil, som trendsene ændrer sig. Jeg har det godt i lille Danmark, og jeg har det godt i det tøj og de items, jeg elsker mest fra mit klædeskab. Blandt disse favorit items ligger min Valentino taske og mine Valentino sko klart i toppen. Jeg er en trofast kunde hos Kassandra, og det er her, jeg køber samtlige af mine Valentino sko og tasker. Jeg ved nemlig, at Kassandra altid har det bedste og mest specifikke udvalg fra de nyeste kollektioner. Jeg behøver aldrig at bruge ret lang tid på at scrolle ned ad Kassandras side, før jeg har fundet mig min nye Valentino taske eller et nyt par Valentino sko, jeg bare ikke kan undvære.

En Valentino taske og Valentino sko for livet

Som sagt er jeg tryghedsnarkoman. Og derfor betyder det også, at selvom jeg er trofast kunde hos Kassandra, så er det altså ikke så ofte, at jeg køber nye tasker og sko. Jeg har det godt med mine små favoritter, og der er særligt én bestemt Valentino taske, der kommer højt på listen af favoritter og ét helt bestemt par Valentino sko. Selvom jeg har flere af slagsen, så behøver jeg egentlig heller ikke mere end det. De kommer stort set med mig overalt.

Mine Valentino sko er et par halvåbne sneakers i sort skind med et smukt logo, hvor der står de velkendte bogstaver VLTN. Du kan se dem her:

Foran på disse Valentino sko er der naturligvis snørebånd –  det er der som regel i et par sneakers jo.
Men det særlige ved disse snørebånd er, at de kun er lukkede ude i spidsen, og så er de ellers helt åbne oppe omkring toppen af foden. På hælen er de hvide og med nitter nede ved sålen.

Min Valentino taske er noget helt for sig selv. Det er egentlig en shopper, så hvis du forventer at blive introduceret til en lille nips af en håndtaske, så bliver du nok skuffet. Jeg har jo også allerede sagt, at jeg bruger min Valentino taske til alt. Så selvfølgelig er det en praktisk en af slagsen. Men det betyder ikke, at den ikke er helt urealistisk smuk. Du kan selv se den her:

Denne smukke Valentino taske i rød / cognac skind er af 100% ægte kalveskind fra Italien. Den har bomuldsfoer, et stort rum og en praktisk indvendig lomme. Derudover har denne Valentino taske en læderrem, som du kan bruge til at have den hængende om skulderen.

Der er ingen tvivl. Når du er tryghedsnarkoman som mig, så har du brug for items, der giver dig stabilitet i hverdagen. Med min smukke Valentino taske og mine Valentino sko er jeg sikret det bedste udgangspunkt for at få en god hverdag.

You May Also Like..

Take away i Roskilde, der smager fremragende

Som for de fleste andre sker det af og til, og i perioder ret ofte at jeg ikke orker at […]

Hyndebokse til det lunefulde danske sommervejr

Når sommeren har været så fantastisk som der har i sommer, har det automatisk betydet flere arrangementer ude i haven, […]

Forårsrengøring

Det er meget normalt at man om foråret begynder at tænke på rengøring, da vinteren ofte er for kold til […]