Take away i Roskilde, der smager fremragende

admin Uncategorized

Som for de fleste andre sker det af og til, og i perioder ret ofte at jeg ikke orker at lave mad. I de perioder står den på take away og jeg bor og arbejder i Roskilde, så det er også der jeg spiser. Jeg vil ikke gå på kompromis med min mad selvom jeg ikke har tid eller lyst til at lave den. Dertil har jeg en stor forkærlighed for Italien og italiensk mad og vælger derfor også ofte italiensk take away Roskilde når jeg skal have klaret aftensmaden. Jeg er helt vild med La Rusticas store udvalg af italienske retter. De arbejder med stor respekt for det italienske køkken og det er en tilgang jeg er rigtig vild med.

Skønt spisested i Roskilde

Det er ikke kun til når jeg har travlt at jeg vælger La Rustica. Det er også til når jeg vil ud også spise et godt måltid mad med en god flaske vin. Udover det lækre menukort har La Rustica et stort udvalg af vine fra hele verden og er gode til at anbefale en god vin til den ret der vælges. Når jeg tager med kæresten ud og spiser er det gerne på La Rustica fordi vi begge er vilde med det italienske køkken. Det er ikke kun det klassiske Italien med pizza og pasta som bestemt heller ikke er at kimse af, men også forskellige fiskeretter og ragúer, der er på menuen. Af og til laver de sæsonretter og dem kan man også få som take away også tager vi dem gerne med hjem så vi kan få klaret maden hurtigt.

take away roskilde

Mit forhold til take away er at det ikke behøver at være usund og fedtrig mad. Det kan sagtens være sundt, nærende og velsmagende. De kriterier kan jeg i høj grad få opfyldt med take away i Roskilde fra La Rustica. Når jeg vælger take away fra La Rustica kan jeg få opfyldt mine ambitioner om at spise sundt og varieret og med masser af grønt. Take away Roskilde fra La Rustica er helt sikkert min favorit – uden tvivl.

You May Also Like..

valentino taske valentino sko

Med min Valentino taske og sko bliver dagen altid god

Jeg har altid været lidt af en tryghedsnarkoman. Og det er uanset hvilket emne, vi taler om. Alle andre rejser […]

Hyndebokse til det lunefulde danske sommervejr

Når sommeren har været så fantastisk som der har i sommer, har det automatisk betydet flere arrangementer ude i haven, […]

Forårsrengøring

Det er meget normalt at man om foråret begynder at tænke på rengøring, da vinteren ofte er for kold til […]